Hodnocení obchodu

5,0 44 hodnocení
Přidat hodnocení
5
44x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
RZ Avatar autora | 15.2.2019
Stále spokojen
J Avatar autora | 11.2.2019
S obchodem jsem spokojený. Objednávky jsou vyřízené rychle a produkty, které prodávají jsou rozhodně kvalitní.
ML Avatar autora | 8.2.2019
Zkouším poprvé, ale zatim se tváři že bude dobrý
JP Avatar autora | 8.2.2019
Rychlé dodání
MK Avatar autora | 4.2.2019
Velmi spokojen.Rychlé vyřízení objednávky, dodávka proběhla bez problémů do 5-ti dnů /Česká pošta/. Firma aktivně komunikuje a obratem vyřídila i můj dotaz prostřednictvím svého odborného poradce. Obchod mohu vřele doporučit.
PV Avatar autora | 3.2.2019
Vse v poradku.
RL Avatar autora | 1.2.2019
Vše jak má být.
MK Avatar autora | 1.2.2019
rychlé dodání
IJ Avatar autora | 27.1.2019
Vynikajici
JH Avatar autora | 23.1.2019
spokojenost,rychlé dodání na lupénku to nejlepší co jsem vyzkoušela,děkuji moc a doporučuji
PK Avatar autora | 18.1.2019
spokojenost,rychlé dodání
Avatar autora | 14.1.2019
Jsem velice spokojená, jak s obchodem, tak i s kosmetikou. Mohu jen doporučit.
JV Avatar autora | 30.12.2018
Super
Avatar autora | 20.12.2018
Výborný obchod se skvělou kosmetikou. Všem doporučuji. ????
RM Avatar autora | 14.12.2018
bryskní reakce na změnu mojí dodací adresy , osobně mi volala i paní z e-shopu, abychom se přesně domluvily, byla milá a vstřícná, vyhověla mi bez jakýchkoliv problémů :-) produkty epiderma mám pro dcery k vánocům, tak se necháme překvapit určitě obchod ráda doporučím
EH Avatar autora | 13.12.2018
Velice spokojená
PL Avatar autora | 7.12.2018
Super rychlé dodání,příznivé ceny.Objednala jsem tatkovi šampon na lupénku k vánocům,tak uvidíme,jestli mu pomůže.Pokud ano,ráda mu objednám i další výrobky z tohoto obchodu.
EH Avatar autora | 7.12.2018
Perfektní, rychlé, vzorně zabalené.
LK Avatar autora | 6.12.2018
Super rychlost dodani
JO Avatar autora | 3.12.2018
super až na trochu rozbalený baliček Nic nepomačkáno

Stránka 1 z 3 , položek celkem: 44

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.