Kůže, vlasy a nehty. Trojlístek, kde se projeví skutečné zdraví!

Každý člověk dostává do vínku jiný balíček dispozic a v některých směrech je genetický základ až příliš silný a těžko ovlivnitelný, ale to neznamená, že pro sebe nemůžete nic udělat. Naopak. Poctivá a kvalitní péče dokáže zázraky.

Jste v tom spolu

Jak přibývají svíčky na narozeninovém dortu, tělo vysílá jasné signály, že mu schází energie a základní složky, které si do té doby produkovalo samo. Takový zlom přichází zpravidla po pětatřicátém roce. Zásoby kolagenu, který není zodpovědný jen za kvalitu vlasů a pokožky, ale i paměť, bezproblémové trávení a srdce v kondici, a dalších důležitých látek jsou téměř na nule a bez spolupráce zvenčí – myšleno člověka – to půjde od desíti k pěti. A záleží jen na vás, jestli se smíříte s kupícími se zdravotními potížemi a barevnými tabletkami nebo se vydáte proti proudu a dáte tělu to, co si žádá.

Depositphotos_41051371_L

Otázkou zůstává, co za produkty a jakou formu zvolit a jak ze všech zázračných látek vybrat tu nejlepší, která bude pro tělo skutečným přínosem. Reklama je jedna věc, realita ta druhá.

U většiny lidí se strádání jako první projeví na vlasech. Ztratí potřebnou vlhkost, jejich struktura je narušená, na dotek hrubé, polámané, bez života. Začnou se třepit konečky, vypadávat a tvořit se lysiny. Fyzický i psychický diskomfort se odrazí na vlasech a to, čím jste se vždycky chlubili, je pryč. Pokud nezačnete jednat, může to být stav nevratný. Tělo totiž nefunguje na principu, že by odměnilo náhlou změnu a snahu. Mnohem radši má prevenci a střízlivý přístup.

A právě to do puntíku splňuje aminokyselina L-Methionin. Pravda, slyšet o ní moc není, ale my v Epidermě na ni nedáme dopustit. Důvodů je spousta. Jen váháme, kde začít.

  • Chrání vlasy, nehty a kůži
  • Podporuje vstřebávání důležitých živin
  • Zpomaluje proces stárnutí
  • Napomáhá detoxikaci
  • Chrání buňky před „znečištěním“
  • Brání vypadávání vlasů (díky obsahu síry)
  • Posiluje nehty
  • Vyživuje všechny vrstvy pokožky

Pro někoho může být specifická vůně překážkou. Obsah síry může připomínat vejce nebo štiplavý sirovodík. Většinou se ale L-methionin užívá ve formě kapslí (právě kvůli snaze srazit zápach na minimum) a užívání nic nebrání.

hair_booster_premium-epdierma

V Epidermě věříme, že L-Methionin je tou pravou složkou pro zdraví vlasů, nehtů i pokožky. Dozajista existují i jiné látky a „zázraky“, ale nestojíme o experimenty ani polovičaté účinky a za Hair Booster Premium dáme ruku do ohně. Primárně se zaměřuje na vlasy, kterým vrátí nálepku „symbol zdraví a krásy“, ale pochopitelně se plně projeví široký rozptyl účinků L-Methioninu a z balíčku benefitů budou čerpat i nehty a kůže.