Nespavost po covidu

Poslední dva roky změnily život všem. A ne zrovna v dobrém. Museli jsme se hodně přizpůsobit a dělat velké kompromisy. Životní komfort ale utrpěl. Škody se napravují těžko.
 

Beze stopy?

Názory na covid se různí. Někdo věří konspiracím a alternativním směrům, jiný sleduje jen oficiální média a čerpá informace z ověřených zdrojů. Důležité je ale hlavně to, co na sobě pociťujete vy sami. Nezáleží na tom, jaký průběh covidu máte za sebou. Padli jste na celý týden,, měli jste úporné bolesti svalů a kloubů, přidaly se horečky? Nebo jste nákazu skoro nezaznamenali a nemoc překonali s kapesníkem a bylinkovým čajem? Intenzita, s jakou vás virus zasáhl, nevypovídá nic o tom, jak moc narušil přirozené procesy v těle. První komplikace se mohou projevit až po mnoha týdnech nebo dokonce měsících od pozitivního testu.
 
Nespavost po covidu_Spi v klidu
 
Nepříjemností a stop, které po sobě covid zanechal, je celá řada. Mozková mlha, permanentní únava, snížené libido, silná, bolestivá a nepravidelná menstruace, problémy s hlubokým dýcháním, horší hojení, sklony k vyrážkám a náchylnost k respiračním onemocněním. Nejčastější problém ale představuje nespavost. Lidé s ní bojovali i dávno před covidem. Podpůrné léky, vitamínové doplňky i odvary byly nedílnou součástí každé lékárničky, ale teď je situace ještě o něco palčivější. Ověřené metody přestaly fungovat a lidský organismus úporně brání kvalitnímu a hlubokému spánku. A tak se ještě v půl třetí ráno převalujete v posteli a přemítáte o tom, jak byste si mohli ulevit.
 

Cesta do neznáma

Je to začarovaný kruh. Všude se dočítáte, že základem správného fungování těla a všech procesů v organismu je kvalitní spánek. A v ideálním případě by měl trvat sedm a až osm hodin a projít všemi fázemi, abyste dostatečně regenerovali a probudili se svěží a plní energie, bez bolestí hlavy a svalového pnutí. Bohužel je tato myšlenka u většiny lidí na hony vzdálená realitě. 
 
V Epidermě máme řešení, jak využít noc naplno a jen ji neprobdít. Kapsle plné účinných látek podávají skvělý výkon a my jim stoprocentně věříme. Díky jedinečné směsi konopného oleje, dobromyslu, mučenky pletní a kozlíku lékařského dochází k navození přirozeného spánku zcela plynule, bez chemických preparátů a stresu. Nejde totiž jen o spánek samotný, důležitý je i způsob, jakým do něj “vstoupíte”. Padnout únavou a svalit se do postele nebo ještě dlouho po půlnoci zírat do monitoru nebo dočítat knihu? Tělo špatné zacházení pozná a co nevidět se vám vymstí.
 
spivklidu
 
V Epidermě máme za to, že problém s nespavostí je třeba řešit co nejrychleji, abyste nenarušili vztah s vlastním tělem. Naštěstí vám můžeme s čistým svědomím doporučit celou řadu “Spi v klidu”. Díky tomu si nejen odpočinete, ale do nového dne se probudíte plní síly, odpočinutí, svěží, bystří a s dobrou náladou. O kvalitě kůže, která díky přírodnímu složení kapsle dostává pravidelnou dávku výživy, nemluvě. Stačí jedna nebo dvě kapsle hodinku před spaním a zažijete pohodlí jako už dlouho ne.
 

Jak potravinový doplněk na lepší spánek hodnotí zákazníci?

hodnocení_spi v klidu