Úspěšné testování na Testuj.to! Zjistěte, co na naše produkty říkají uživatelé!

Objevte, jak naše přírodní kosmetika Epiderma získala uživatelskou důvěru během úspěšného testování na Testuj.to! Přečtěte si jejich dojmy a poznatky z praxe.

Naši produkty jsme nechali testovat u společnosti Testuj.to a rádi bychom s vámi sdíleli zprávu o výsledcích a zpětné vazbě od našich testerů.

 okvhb45g0x04yvfanvakkgydtusxschtsflkl8wr

Micelární voda byla předmětem testování 100 kusů, na které se přihlásilo 1386 lidí. Testuj.to vybralo sto testerů, a z toho jsme získali 190 recenzí. Celkové průměrné hodnocení dosáhlo výborného 4,7, což představuje 95 % úspěšnosti z celkového počtu recenzí.

Testerům se zejména líbilo příjemné pocity na pleti, schopnost micelární vody účinně odstraňovat make-up včetně voděodolné řasenky a šetrnost k citlivé pleti. Oceňovali také praktické balení vhodné i na cesty. Testeři s citlivou pletí si cenili, že voda nedráždí a nezpůsobuje začervenání a ulevuje od ekzému. Mezi negativa patřilo několik případů svědění a pálení, a někteří uživatelé očekávali jasnější a čistější pleť.

 testuj to - fotka 2

Doplňky stravy Buď v klidu byly testovány v počtu 100 kusů, na které se přihlásilo 1122 lidí. Testuj.to vybralo sto testerů, z nichž jsme získali 190 recenzí. Celkové hodnocení dosáhlo 4,4 hvězdičky s úspěšností 87 %.

Testerům se líbilo především přírodní složení, mírné zlepšení stavu stresu a pocitu zklidnění po užívání. Také ocenili snadné polykání kapslí a jejich lehkou bylinkovou příchuť. Mnozí testeři ocenili, že se jedná o český výrobek, a byli rádi za veganské složení doplňku. Mezi negativní body patřila především nespokojenost s výsledným účinkem, který nebyl u všech uživatelů tak výrazný, jak se očekávalo.

 testuj to - fotka 3

Jsme vděční za zpětnou vazbu od našich testerů a budeme se snažit na základě jejich připomínek neustále zdokonalovat naše produkty. Děkujeme všem, kteří se testování zúčastnili, díky tomu můžeme naše produkty zdokonalovat.