adel_prais: "Jsem nadšená"

EPIDERMA klade velký důraz na kvalitu produktů a především jejich pozitivní účinky, ačkoliv jsou potvrzené již několik let našimi zákazníky. I dnes pravidelně testujeme všechny naše produkty a poslední nezávislé testování influencerky adel_prais je opět potvrzením toho, že dlouholetý vývoj patentované kompozice Betuldiol měl smysl.

Výsledky testování (po 14 dnech) Rozšířeného programu na EKZÉM můžete vidět níže.

 

"Lásku na první pohled zná asi každý. Co ale taková láska na první máznutí! ❤️

Dnes jsou to přesně dva týdny, co jsem vám představila řadu na ekzém od @epiderma_sro. ????

Od té doby jsem používala výhradně tyhle tři produkty. Každý večer sprcha se sprchovým gelem, ráno a večer tělový balzám, a podle potřeby krém. Přiznávám, občas jsem ráno vylítla z postele v rozpoložení, že na mazání čehokoli nebyly myšlenky... A občas mě večer Áďa tak unavil, že jsem byla ráda, že jsem se doplazila do postele. Ale i tak jsem už po pár dnech pozorovala zlepšení. ????

A výsledky po dvou týdnech mě samotnou opravdu překvapily! ????

Kůže je příjemná na dotek, nikde nejsou suché bílé šupinky, nikde nejsou červené fleky. V obličeji se mi už několik let dělal ošklivý suchý lišej okolo očí a úst, ani po něm už není ani památky! ????

Celé dva týdny jsem používala výhradně mazání od Epidermy, žádné jiné krémy, žádné produkty z lékárny, a hlavně žádné kortikoidy. Nepotřebovala jsem dokonce ani antihistaminika, protože mě vlastně nic nesvědělo. ????

Zkusila jsem toho už opravdu hodně. Z lékárny i domácí, masti i čaje, věci do koupele i detoxy... Snad vše, co se na trhu objevilo, jsem hned zkoušela. A až teď mohu s jistotou říci, že jsem konečně našla něco, co není plné chemie, a opravdu to zabírá! ????

Vím moc dobře, že na citlivou a atopickou pleť pomáhá každému něco jiného, a proto nelze s jistotou říci "jdi, tohle ti pomůže". U téhle řady mohu ale s jistotou říci...
Vyzkoušejte to, protože je velká šance, že to pomůže. ❤️"