EPIDERMA – SNIŽUJE SPOTŘEBU KORTIKOIDŮ

JE JIŽ JASNÉ, že EPIDERMA při správném použití výrazně omezuje použití kortikoidů. Ve svých mixturách používá svůj vynález Betuldiol, který zastaví zánět a stačí kůži ještě  omladit. Není to trik, jenom moje 15 letá práce.

Značka Epiderma je značkou, kterou byste měli lépe poznat a zamilovat si ji. Její význam v podpůrné léčbě kožních onemocnění je ojedinělý, dalo by se říci, že se svými účinky je nepostradatelná. To tvrdí i lékaři, kteří se s Epidermou již seznámili. JE TŘEBA SI ALE STÁLE UVĚDOMOVAT, ŽE EPIDERMA NENÍ LÉČBOU PRVNÍ VOLBY, ta patří do rukou lékaře.

Její originální a přírodní složení se především zaměřuje na ošetření problematické kůže. Je jednou z nejlepších a nejúčinnějších kosmetik k ošetření ekzematicky změněné kůže, akné,  lupénky či seboroické dermatitidy. Je vynikající i při ošetření suché nebo citlivé pokožky. A pochopitelně, že klidní i počáteční alergické projevy kůže. Ve svých vyvážených mixturách používá výhradně kvalitní bioaktivní přírodní látky. Např. allantoin, quercetin, bisabolol, tocopherol či konopný olej, což této značce dává neotřelost a pokrokovost. Moderní a přírodní složení krémů a balzámů kůži velice dobře zklidní. Svými hydratačními, vyživovacími a dalšími složkami  kůži, včetně kolagenních vláken, regeneruje a tak ji omlazuje. Největší přidanou hodnotou je však Betuldiol, který je mým vynálezem a používá ho značka Epiderma.

V některých svých mixturách Epiderma používá i neobvyklá řešení, jako je například solární efekt.

Princip tohoto efektu spočívá v ozáření již natřené kůže horským sluncem. Stačí i přímý osvit sluncem. Tímto ozářením či osvitem se spouští celý metabolizmus výroby vitaminu D v pokožce, který vzniká ze 7-dehydrocholesterolu obsaženého v některých složeních přípravků Epidermy. Vitamin D je výborným působkem ( vit. D je označován jako hormon)  pro kožní buňky postižené lupénkou a nebo jinými dermatitidami a hojí je.

Epiderma, se svým speciálním zaměřením k ošetření problematické pokožky, nemá obdoby ve světě kosmetiky.

Epiderma podřizuje vše k vývoji nových složení a k výrobě nových mixtur na jednotlivá kožní onemocnění, aby ulevila nemocným a to především od ustavičného svědění, zarudnutí a šupení kůže.

Anti-aging je bonus navíc.

Proč nebýt krásní i s kožními chorobami? Při pevné vůli a výdrži to prostě jde. Při pravidelném a dlouhodobém ošetření kůže zmizí zarudnutí a poškrábaná kůže, ložiska šupin postupně zmizí, kůže bude hydratovaná a tedy vláčná, kolagenní vlákna se zregenerují a zpevní pleť. A vrásky se budou vytrácet. Osobně si myslím, že si kožní pacienti zaslouží mít pěknou kůži či pleť. Vytrpěli si toho dost. Takto budou mít i svojí značku, které budou věřit a která jim bude pomáhat.

O kvalitě značky Epiderma hovoří i fakt, že roste počet spokojených zákazníků. 

Několik ukázek:

Pane doktore,
nemáte vůbec za co. Vaše výrobky jsou skvělé a hlavně pomáhají.
Hlavně Vám přeji, ať se Vám všem vyhne nákaza obloukem. Přeji pevné zdraví a držte se. S pozdravem .. pisatel se podepsal.

DOSTALI JSME POŠTOU:

Dobrý den, na Slevomatu jsem si objednala balzám na ekzém, který mi už byl doručen. Hned po prvním namazání jsem zjistila, že je to SUPER !!! :) Udělala jsem si tedy hned, opět na Slevomatu, objednávku na další dva kusy a velice ráda bych Vás požádala o to, jestli je nějaká možnost získat vzorky dalších přípravků na ekzém, na který se se synem "léčíme" celý život :(
Děkuji moc -- pzn. Epidermy - pisatel se podepsal

Přišlo poštou:
....Používám šampon Epiderma už rok. To je dostatečná doba na to, abych udělala nějaký závěr. Diagnoza seboroická dermatitida ve vlasech, léčila jsem se 8let bez úspěchu. Měla jsem vyzkoušeny snad všechny šampony na trhu, bohužel minimální efekt. Až nyní můžu říci, že tento šampon Epiderma je něco , co mě opravdu pomohlo. Děkuji za něj.

Přišlo poštou


Moc vám děkuji pane doktore. Balzám-krém si rozhodně koupím .Nedávno jsem začala používat vás šampon na lupénku. Jedním slovem úžasný. Okamžitě už při prvním použití se pokožka na hlavě velmi,velmi zlepšila. Myslím že ještě tak 2x umýt vlasy a problém bude pryč a já jsem šťastná že nemusím používat kortikoidy ????. Děkuji a přeji vám všem hodně úspěchů.

Pěkný den ???? Ivana

 

Dobrý den pane MUDr. Skalický.

S Epidermou jsem velice spokojený. Byl jsem v lázních Lipová, no a chválím Vás kudy chodím. Od pobytu v lázních, kde jsem byl během září 2019, jsem zatím ani jednou nepoužil kortikoidní krém, na který jsem měl dlouhé roky (vlastně od dětství) závislost. Atopický ekzém tedy stále mám, to ano, ale daří se mi vše řešit pouze pomocí Epidermy. Pro zajímavost Vám v příloze zasílám vyplněný lázeňský dotazník.
Vy prosím máte v Hradci Králové ordinaci, mohl bych se případně někdy stavit? Jezdívám do HK přibližně 1 - 2x měsíčně.
Děkuji a jsem s pozdravem

Havl.Brod

Text v původním znění, pisatel znám.

 

 MUDr. Jiří Skalický