TOHLE SE MI LÍBÍ A STOJÍ TO ZA TO SI TO PŘEČÍST. NENAPSAL JSEM TO JÁ, ALE PŘÍJEMNÁ BLOGERKA.

SČÍTÁNÍ ŠKOD PO ZIMĚ

Sčítání škod po zimě
Pin this image on Pinterest

Sčítání škod po zimě.
Nemyslím vymrzlé kytky na zahradě, prosolené auto, zmuchlanou trávu a všudypřítomnou špínu.
Myslím škody na mě. Jo, jo, potřebovala bych vyčistit, napustit nějakým regeneračním olejem a uložit do ochranného obalu do skříně :-)). Mrazy mi daly pořádně zabrat. Vlasy mám od nošení čepic a mrazu jak splihlá slepice a ruce se mi celé šupí a svědí mě. Tak jsem se rozhodla zahájit jarní první pomoc. Dostala jsem tip na účinnou dermokosmetiku Epiderma. Já jsem taková nevěřící, že dokud si to nevyzkouším na vlastní kůži, tak mě nějaké výsledky studií a odborné články nepřesvědčí. Dala jsem ale na doporučení, vybrala jsem si tři produkty z jejich řady, nastavila kůži ???? a hurá na pokusy.
Tahle speciální dermokosmetika je určená hlavně lidem, kteří svádí svůj nekončící dlouhý a těžký boj s různými ekzémy a taky třeba s lupénkou nebo akné. Obsahuje výtažky z břízy, ale hlavně účinné látky z konopí. Přípravky neobsahují THC, nejsou halucinogenní. Tak se teda netěšte na záchvaty smíchu a dobrou náladu…. Což je ale zase na druhou stranu škoda, protože by se daly zabít dvě mouchy jednou ranou:-). V krémech, šamponech a vodách je CBD neboli cannabidiol z konopí setého a betulin z břízy a společně ovlivňují zánětlivé pochody v kůži.
Jarní první pomoc jsem začala na rukou. Musím říct, že se zatím mažu pouze týden a efekt by měl být vidět až po týdnech třech. Ale už teď mám ruce jemnější a přestaly mě svědit.
Dneska jsem postoupila o další krůček a umyla jsem si vlasy šampónem z téhle řady. Byla jsem upozorněna na vedlejší efekt šampónu. A to, že vlasy hodně nabydou na objemu. Ale to si myslím mým upláclých vlasům ze zimních čepic vůbec nevadí. Trochu jsem je zkrotila v konečcích olejem a užívala si té hřívy. Jo a konečně mě přestala svědit pokožka na hlavě, což jsem mylně přičítala barvení vlasů.
Úplně naposled si nechávám micelární vodu z řady Epiderma. Běžné micelární vody totiž působí na můj obličej asi jako kyselina sírová. Okamžitě mě začne kůže pálit, stáhne se a zarudne. Můžete mi věřit, zkoušela jsem různé značky. A pak jsem si někde přečetla kolik chemie tyhle vody obsahují a že je snad lepší si umýt obličej jarem. Takže mám, když ne obavu, tak respekt určitě. Kdyby mi zflekatěly ruce, tak na ně navleču rukavice, ale co s ksichtíkem, že?
Zatím se na micelární vodu dívám v poličce a sbírám odvahu. Výsledek Vám určitě napíšu.
Ale už teď musím konstatovat, že tahle kosmetika byla fakt dobrá volba a dík za její doporučení.
Jestli máte po zimě taky podobné problémy nebo Vás trápí ekzém nebo akné, mrkněte se na stránky firmy Epiderma a.s., která kosmetiku Epiderma vyrábí. Přípravky si můžete objednat v eshopu nebo koupit ve vybraných lékárnách na vyžádání. V případě neznalosti lékárníka přimějte ho se podívat do počítače.
Jo a je to naše, česká firma :-))

Těším se na Vás příště.
Dáša

Pin this image on Pinterest
Pin this image on Pinterest

PS krabičky vypadají opravdu luxusně ????